Yksi suuri sirkus, harmitteli Berdych keskeytyksen jälkeen.

Vuonna puolivälierissä kaksintaisteluun maailman ykkönen veti lyhyt pää. Menettää 0: 2 sarjaa Roland Garros oli lähellä poistamista, mutta Tomas Berdych luopui. Varhain kolmatta kavallettuja Novak Djokovic palvelu ja vaikka pystynyt vahvistamaan vastahyökkäys, hallussa suosikki jatkuvasti tehostettava valtion 3: 3rd Sillä hetkellä, mutta sade skrápěl tärkein tuomioistuimessa lähes koko ottelun, hieman vahvempi ja erotuomarit sekä tuomari molemmat pelaajat lähetetään pukuhuoneessa. Czech tennispelaaja tukevasti keskeytys ja johtavat päätös kentällä Philippe Chatrier kommentoitu.

“Tämä on sirkusta. Iso sirkus!” Hän sanoi vihaisesti turnauksen valvojalle ennen lähtöä tuomioistuimessa. Ei kauan. Katsojat oli odottanut jatkamiselle puolivälierissä taistelu vain kymmenen Nordicbet minuuttia, vaikka sää ei parantunut liikaa.

“Se oli yksi pahimmista päätösten I kentällä kokenut. Soitamme kaksi ja puoli asetettu tihkua. Se oli tasapainoinen, olin kolmatta mahdollisuus ja sitten yhtäkkiä tulee päätös luopua peli. Sinun Betsson on otettava asiat menevät pois, sitten muutaman minuutin menee takaisin, “ihmetteli Berdych, jonka mukaan olosuhteet lyhyen tauon jälkeen, edelleen sama.

Comments are closed.