Viktoria Plzeň – FK Jablonec

I Pilsen, er alt i butikken for å feire nummer to, denne gangen med en offisiell passerer koppen til vinneren Synot liga. Západočeši Doosan Arena før et utsolgt velkommen Jablonec, som høysesongen er ennå ikke kommet.

Viktoria lenger så trygg formann møtt i siste hjemmekamp for Unibet sesongen og Jablonec på slutten av spillet tar koppen for vinneren Synot liga. Západočeši ønsker feiringer nytes i å vinne stil, noe som kan mislykkes fordi Jablonec har en god gjensidig balanse. Plzen siste i ligaen med Jablonec tapt i 2009! “Jeg vil at vi som sliter mestret og til fansen kunne nyte mesterskapet feiringen. Men jeg var bare det at vi klarte å vinne med slike forhånd pluss en rekord ledning 16 seire på rad,” koser trener Krejci, hvis venter på sommeren EM i Frankrike. “Jeg tror at før jeg forlater teamet på EURO, jeg får en mulighet til å ta begeret til foreldrene å Sumava en liten Unibet kopp med en klem,” sa Krejci.

Jablonec best kan fullføre sesongen på sjetteplass, men det må ikke bare vinne, men håper Zbrojovky nøle. I utgangspunktet snakker, uansett om du Jablonec ett sted bedre eller verre, hans styrker har hatt fokus på det tsjekkiske cupfinalen mot Mlada Boleslav, som ellers kunne ha forkludret redning sesongen. Match med en mesterlig Pilsen kan være den Bet365 perfekte jording for omtrent alt Unibet duell med Boleslav.

“Han forventer ikke oss vil sikkert ikke være lett. Vi kommer til å mestre at tittelen for inntjening composure fortjent. De kunne gjøre en fantastisk rekke å vinne spillet. Det er utrolig hva de gjorde. Vi vil arbeide for Pilsen tidspunkt rev fordi det ville være fint behandlingstid Unibet mester i poeng, “sa Zdenko Frťala. Jablonec siste beseiret de trangeste forskjellen Teplice.

Comments are closed.