Efter fem år i Finland, beslutade Jyväskylä

Efter fem år i Finland, beslutade Jyväskylä att sluta internationellt engagemang och återvända hem. Världsmästare från 2010, Petr Hubacek hade erbjudanden från flera klubbar extraligových, och det talades om att återvända till Brno Kometa, som är en lärjunge, men så småningom trettiosex hockey framåt slog med Pardubice.

“När jag hade bevis för att Peter ville återvända till den tjeckiska Extraliga, började jag att agera nu. Tillsammans med huvudtränaren Peter Draisaitl vi var angelägna om att få det. Allt vi är glada över att vi lyckats. Om Petr Hubacek sökt flera tjeckiska klubbar, uppskattar vi verkligen att våra valda, “mina händer Pardubice general manager Paul Roll.

Hubacek lärjunge komet, förutom att det smakade top-flight samt Vitkovice och Zlin och tillsammans den högsta inhemska konkurrensen spelas över 500 matcher. År 1998 blev nordicbet – se.top10-bookies.com han inkallad i NHL Philadelphia, vars jersey säsongen 2000/01 klädd i sex matcher och gjorde ett mål.

Förutom NHL har försökt och schweiziska topp konkurrens för Bern och Continental League för Nizhnekamsk. De senaste fem säsongerna han arbetade i Jyväskylä, Finland, med vilken han vann Betsafe – se.top10-bookies.com en mästerskapet och två brons.

I norra Europa, men världsmästare i 2010, tillbringade världs tvåa 2006 och ägare av en bronsmedalj från VM i 2011 det mesta av sin tid ensam utan en familj, och så nu beslutade att återvända.

En Pardubice sniffade omedelbart. “Det är mycket viktigt för oss, Peter moral. När jag talade med Thomas och Peter Rolínek Caslav (Dynamo spelare), så jag bekräftade tydligt att just en sådan spelare som är bekant med den gemensamma åtgärden av landslaget, kan vi hjälpa till i den nya säsongen, “tror Croissant.

Comments are closed.