Arsenal FC – Norwich City

Sekä Arsenal ja Norwich välttämättä tarvitse vastavuoroisesti faneja. Tykit ne ärsyyntynyt hänen karkeasti kolme imee viimeiset neljä kierrosta ja Kanarian käännä ne tappiot hänen kaksi mA kaikkea kotimaisen räjähdys Sunderland (0: 3). Lisäksi molemmat joukkueet osalta monet, elleivät useimmat …

Jos Arsenal ovat vielä itse peliin Mestarien liigan. Vaikka lontoolaiset nyt samoja asioita kuin kolmas Manchester City, mutta myös basketball wette syödä vain viiden pisteen johtoaan nalkuttava Manchester United, joka on myös yksi peli kädessä. Muut menetykset ovat siis ole vaihtoehto, se on todennäköisesti selvä.

Samoin kuin Norwich mutta tappion Sunderland menetti paikka kuivua ja on takaisin liukua vyöhykkeellä, vaikka vain pisteet. Kanariansaaret oli mahdollisuus valmistauduttava perusteellisesti tässä ottelussa, kun taas lepäsi viime viikonloppuna. Ja valmistautua todella jotain; Emirates Stadium, Highbury, vastaavasti, ne todellakin lumosi ensimmäisestä päivästä Valioliigan aikakauden eli 15 elokuu 1992.

Toisaalta, jos tämä Norwich voi ylpeillä jotain, se on tasapainossa erityisen korkea-arvoisia internet wetten vastustajia. Alex Neil ehkä syntynyt samaan aikaan, kun Arsene Wenger hyväksynyt ensimmäisen tarjouksen kouluttaa nuoria Strasbourgissa (1981), mutta tämä tuskin tarkoittaa nyt jotain pelkäsi suuresti: hän on voittanut loppujen Old Trafford, sidottu Anfield ja Upton Park ja koti puhumattakaan voittaa tai Arsenal.

Arsenal vihdoin se oikealle Santi Cazorla Alex Oxlade-Chamberlain, Arsene Wenger oli sanonut aiemmin, kuitenkin, että molemmat samanaikaisesti varmasti neriskne. Kokoonpano ei lasketa edes Tomas Rosicky, vaikka pitempi jälkeen lihas soitti muutaman pelejä varauksia.

Sen sijaan, Norwich varmasti heti käyttää Erstwettbonus palveluita kippari Russell Martin, joka tullaan kiivetä virustauti erityisen osalta tarvitaan edelleen puuttuessa muiden suurten pelinrakentaja Timm Kloseho. Andre Wisdom on jo tuolloin Liverpool kun hänen vammat osoittautuneet varsin vakavia.

Comments are closed.